Prvo golf igrišče na Bledu.
Poznavalci uvrščajo igrišče med najlepša evropska igrišča že od same otvoritve zahvaljujoč atraktivni lokaciji in naravnim danostim. Na igrišču so se kljub zvrstile številne slavne osebnosti: knez namestnik Pavle Karadjordjević, vojvoda Kentski z grško princeso – vojvodinjo Marino, angleški veleposlanik sir Ronald Campbell, ameriški veleposlanik Arthur Lane, nemški veleposlanik Viktor von Heeren in madžarski veleposlanik G. B. Bessenyey. Vse znane osebnosti so prenočile v blejskih hotelih.

Obstoječo garderobo in ločeno garderobo za caddy je bilo potrebno prenoviti z najnovejšo Metra opremo a pri tem uporabiti obstoječe omarice. Tako končna rešitev ponuja celovit sistem podpore obiskovalcem golf igrišča. Tako lahko sistem tudi prilagodite, lahko omgoča zgolj elektronsko zaklepanje omaric ali pa vključuje tudi elemente pristopne kontrole in brezgotovinskega plačevanja.

Članom kluba je omogočena dolgoročna uporaba specifične omarice, tako v garderobi kot v sobi za caddyje. Lahko pa tudi izkoristijo opcijo brezgotovinskega plačevanja s člansko kartico v baru. Enodnevni obiskovalci dobijo ob plačilu pristojbine za uporabo igrišča (green fee) potrdilo v obliki črtne kode, ki ga uporabijo za vstop v garderobo in sobo za caddyje. Ko karta poteče, vstop ni več možen.

Find out more: Študija primera Golf Club Bled Prenesite

Share This Project:
Hang With Us