Novost polna presežkov.
Kokpunkten oz. po slovensko “Točka vrelišča” ponuja prvo “akcijsko” kopanje na Švedskem, na kar osmih nadstropjih bivše toplarne v kraju Västerås – nedvomno je to atrakcija, ki jo je vredno obiskati.

Točka vrelišča je do neke mere unikaten koncept, izkušnja ki vam prebudi vse čute. Z uporabo digitalne tehnologije so uspeli ustvariti mnogo različnih doživetvenih okolij s pomočjo zvoka, svetlobe in video vsebin. Obiskovalci lahko uživajo ob gledanju HD filmov v t.i. Aqua Cinema, unikatni 340-stopinjski kinodvorani v vodi, kot tudi v osvetlitvi, ki jo prilagodijo glede na tematiko.

V tem vodnem parku, polnem presežkov, ne sme manjkati tudi vrhunski sistem elektronskega zaklepanja in pristopne kontrole. Ravno s tem namenom so več kot 1.200 garderobnih omaric opremili z najnovejšim Metrinim sistemov elektronskega zaklepanja, ki omogoča odklepanje omarice preko čitalca na vsakih vratih garderobnih omaric. Sama kompletnost celega projekta je implementacija zahtevala tudi povezovanje s sistemi drugih ponudnikov, tako na nivoju strojne kot programske opreme.

Več: Študija primera Kokpunkten Actionbad Prenesite

Share This Project:
Hang With Us