Vrhunski sistem elektronskega zaklepanja omaric, primeren za najzahtevnejše stranke.

Naša zgodovina – Naši tehnološki dosežki

Napredna programska oprema za oddaljeno in centralno upravljanje omaric na delovnem mestu, MyMetraLockers , omogoča, v realnem času, popoln nadzor in upravljanje vsakega uporabnika omarice, omarice in tudi pametne Metra ključavnice. Upravljanje več sto ali tisoč omaric zaposlenih ni bilo nikoli lažje . Optimizirajte in prilagodite uporabo pametnih omaric, ki ustreza vašemu podjetju.

Razvili smo rešitev za pametne omarice, ki organizacijam in podjetjem omogoča, da z obstoječim sistemom kontrole dostopa HID™ razširijo varnost dostopa tudi na pisarniške omarice za zaposlene . Brezhibno integrirana rešitev omogoča zaposlenemu, da za odklepanje svoje omarice uporablja svojo pametno pristopno kartico ali mobilno aplikacijo HID Mobile Access™ (HID iCLASS Seos).

Z razvojem in uporabo mobilne tehnologije v našem vsakdanu smo razvili mobilno aplikacijo MyMetraKey, ki uporabniku pametne omarice omogoča uporabo in upravljanje omarice na daljavo oz. na poti – od kjerkoli na svetu.

Kot HID Technology Partner smo razvili rešitev zaklepanja omaric za podjetja in organizacije z že obstoječimi sistemi HID pristopne kontrole. Rešitev omogoča zaposlenim, da z istim medijem – HID pametno kartico ali HID Mobile Access mobilno aplikacijo (iCLASS Seos), odklepajo tudi omarico v pisarni oz. na delovnem mestu.

mobile electronic lockersSpletna stran Workplace lockers ->

Druga generacija brezkontaktnega sistema elektronskega zaklepanja in pristopne kontrole ponuja dodatne funkcionalnosti, kar omogoča še lažjo integracijo naprav in računalniških aplikacij. Razvoj smo osredotočili predvsem na dodajanje novih funkcionalnosti in grupiranja le teh v modele, namenjene različnim načinom uporabe. To nam je omogočilo osredotočanje na različne industrije in področja ter širši nabor potencialnih strank oz. uporabnikov.

Various-electronic-locking-projectsOglejte si galerijo projektov ->

Spremljanje trga in upoštevanje mnenj strank je pripomoglo k vključitvi mnogih novih tehnologij v naše sisteme. Tako je tehnologija ISO 14443 Type A predstavljala velik mejnik v razvoju, saj smo tako naše sisteme uspeli približati še več tržnim segmentom ter še bolj prilagoditi našim strankam. To pa je bilo mogoče izvesti ravno zaradi obsežnega sprejetja ISO 14443 Type A tehnologije na svetovnih trgih.

Celovita rešitev elektronskega zaklepanja in pristopne kontrole, vključno z brezgotovinskim plačevanjem, ki je osnovana na ISO 14443 Type A tehnologiji, je bil pravi odgovor na potrebe investitorjev v Termalni Center Wellness Park Laško (Thermana Laško).

ThermanaVeč o tem projektu ->

Sodelovali smo tudi v enem najbolj prepoznavnih regijskih projektov, ki popularizirajo uporabo ISO 14443 Type A tehnologije, ljubljanska mestna kartica, Urbana. Kartico Urbana smo vključili v seznam enega izmed možnih medijev za vstop, zaklepanje omaric in izstop iz ljubljanskih športnih objektov, pod okriljem Javnega zavoda Šport Ljubljana.

Tivoli_071Več o tem projektu ->

Pridružili in vzpodbudili smo razširjeno politiko migracije aplikacij v spletno okolje in pripravili prvo spletno aplikacijo namenjeno upravljanju elektronskega zaklepanja in pristopne kontrole. Ta sprememba mišljenja je omogočila nove priložnosti in korenito spremenila način razmišljanja o celovitih omrežnih sistemih. Nov spletni pristop omogoča precej manj zahtevno delo na sistemski integraciji in podpori pri delovanju, kar posledično prihrani veliko stroškov in zmanjša investicijo.

WEB-based-electronic-locking-software

V istem časovnem obdobju smo predstavili tudi novo rešitev elektronskega zaklepanja omaric za smučišča. Rešitev ponuja prilagojene sistemske komponente, ki omogočajo smučiščem boljše delovanje in hkrati boljšo ponudbo. Ta poteza se je izkazala za uspešen korak, saj vsako leto zaznavamo povečano število zahtev za vgradnjo sistemov.

Kronplatz2

Novi sistem je bil osnovan na brezkontaktni RFID tehnologiji. Prvič smo sistem uspešno vgradili in zagnali v letovišču Modra Laguna na Islandiji.

Blue_Lagoon-geothermal-spa1

Omogočili smo uporabo obstoječih dostopnih in članskih kartic tudi za odpiranje omaric. Brezkontaktna tehnologija je omogočila tudi uvedbo brezgotovinskega plačevanja, ki je postalo običajna funkcionalnost vseh Metrinih sistemov.

GCR + lockers

Na podlagi izkušenj s področja kontrole pristopa, smo se odločili dodati tudi možnost uporabe enotne pametne kontaktne kartice za dostop do bazena in svoje omarice. Ta pristop je omogočil veliko večjo varnost osebnih predmetov obiskovalcev. Prav tako smo zelo poenostavili obisk gosta, saj smo odpravili kup medijev, ki so vsakemu gostu komplicirali obisk.

Metra-electronic-locking-contact

V naslednjih nekaj letih smo sodelovali na različnih projektih uvedbe tehnologije pametnih kontaktnih kartic, kot sta bila projekta kartica zvestobe Pika (Mercator) in prva slovenska kartica zdravstvenega zavarovanja (ZZZS). Nacionalni projekt vpeljave prve slovenske kartice zdravstvenega zavarovanja, je upravljal z več kot 2 milijonoma pametnih kontaktnih kartic in z več kot 6000 bralci teh kartic.

Kartice

Omogočili smo vstopanje v hotelske sobe in bazenski kompleks z uporabo enega samega medija. Medij smo poimenovali “LCC” (Leisure Center Card) in ga kasneje uporabili pri mnogih produktih in rešitvah.

luka_catez2

Naše poslanstvo– Kaj delamo

Razvijamo najbolj zanesljive in uporabniku prijazne sisteme elektronskega zaklepanja za omarice. S preko 25 leti izkušenj Vam omogočamo najbolj inovativno, zanesljivo in povsem prilagojeno rešitev elektronskega zaklepanja omaric, ki bo dvignila raven vaše storitve in uporabniške izkušnje za vaše zaposlene, stranke oz. uporabnike ter Vam omogočila možnost dodatnih prihodkov.

Naša vizija – Kaj želimo doseči

Ustvariti najbolj zanesljiv in uporabniku prijazen sistem elektronskega zaklepanja omaric, povsem prilagojen vašim željam, zahtevam in potrebam ter z minimalnimi stroški delovanja v vsem času delovanja.

iso certifikati

Hang With Us