Zanesljiv in uporabniku prijazen sistem elektronskega zaklepanja za vse tipe garderobnih omaric.

Metra sistem elektronskega zaklepanja
za pametne garderobne omarice

Metrin sistem elektronskega zaklepanja garderobnih omaric ponuja številne načine uporabe garderobnih omaric v različnih objektih. Glavna komponenta sistemov je zanesljiva patentirana elektromotorna RFID ključavnica za garderobne omarice. Več o možnostih uporabe->

RFID in ostali podprti standardi

Za zaklepanje in odklepanje omaric lahko izbirate med številnimi uveljavljenimi standardi, kot so LF, ISO 15693 in ISO 14443. Poleg navedenega se lahko kot “ključ” za omarice uporabi tudi čitalnik črtne kode, QR kode, čitalnik prstnih odtisov, terminal za vnos PIN kode ali mobilna aplikacija (MyMetraKey (wifi) ali HID Mobile Access (bluetooth)). Možna je tudi kombinacija, ki zagotovi še višjo varnost zaklepa / odklepa omaric.

Več različnih uporabniških vmesnikov

Metra rešitev elektronskega zaklepanja Vam nudi izbiro različnih uporabniških vmesnikov, od osnovnega centralnega čitalca s 4-mestnim LED prikazovalnikom, do najnaprednejšega 10” zaslona na dotik z grafično prilagodljivo programsko opremo (uporaba vašega logotipa ter možnost večih jezikov). Na voljo imate tudi namestitev čitalca na posameznih vratih omaric za še enostavnejšo uporabniško izkušnjo.

Galerija slik projektov

Sistem prilagodimo vašim željam in potrebam.


Projekti sistemov elektronskega zaklepanja

Oglejte si razlicne izvedbe elektronskega zaklepanja in ugotovite katera najbolj odgovarja vašim potrebam.

Oglejte si galerijo projektov

Oracle

Omarice za Oracle zaposlene.

Volvo HQ

Omarice za Volvo Car zaposlene

Državni oddelek za transport VB

Državni oddelek za transport.
Hang With Us